Propostes outdoor

Contacta amb nosaltres: info@neos-ca.ad

Treball en equip a través de la pintura

treballequipAprendrem les claus del treball en equip combinant els diferents aspectes conceptuals amb l’elaboració d’un quadre en equip. Una reflexió sobre els beneficis del treball en equip per a les persones i les empreses ens conduirà a identificar els aspectes que l’afavoreixen, la diferència entre equip i grup, els diferents rols dels integrants d’un equip i a constatar les diferents fases de la seva evolució. El seminari finalitza amb un pla de millora per identificar i implantar els canvis necessaris en el lloc de treball.

Gastronomia i comunicació interna

Aprendrem els secrets de la cuina de la mà d’un professional. Descobrirem les tècniques del maridatge entre els vins i diferents plats. Però saber cuinar no ho és tot, cal saber quins són els gustos i preferències del client que seu a la sala i per això cal una bona comunicació entre els clients i els cambrers i entre els cambrers i la cuina. Coneixem què volen realment els nostres clients? Arriba aquesta informació de forma adequada a les diferents àrees de la nostra empresa? Quins són els aspectes que hem de millorar de la nostra comunicació interna?

Tir amb arc i el pla de millora personal

tir_arcEl tir amb arc és una disciplina que requereix concentració, seguir una sistemàtica en els moviments i que permet mesurar els resultats dels canvis introduïts en la forma d’actuar. És fàcil, identifiques el que cal millorar, el corregeixes i comproves si t’acostes més o menys a la diana. Per poder millorar professionalment cal voler aconseguir-ho (el que donarem per descomptat), ser conscient de quines són les coses a millorar i algú que t’indiqui com fer-ho. Reflexionem sobre quines són les coses que cal millorar a nivell professional per definir un pla realista que ens permeti aconseguir-ho. Per això les opinions dels nostres companys d’equip seran fonamentals.

Castells, lideratge i treball en equip

Col·laborem amb els Castellers d’Andorra per dur a terme aquest taller que comença amb una breu introducció al món casteller, els diferents tipus de torres, les seves parts i el perfil dels diferents components. Un cop finalitzada la presentació passarem a dur a terme els primers assajos. Construirem la primera pinya i aixecarem diferents torres. Per dur a terme l’activitat comptarem amb especialistes que ens acompanyaran en tot moment supervisant l’activitat. El taller finalitza amb una reflexió col·lectiva sobre el possible impacte de l’experiència en la identificació de millores a aplicar en el treball en equip dels participants.

La paella, la planificació de projectes i el treball en equip

PaellaElaborar una paella és una activitat que ens permetrà passar junts una estona agradable. A més de passar una bona estona, aprofitarem per reflexionar sobre les relacions que hi ha entre aquesta activitat, la planificació de projectes i el treball en equip. Descobrirem la importància d’identificar els recursos necessaris, planificar les activitats per complir amb els terminis estipulats i la importància de saber treure el màxim partit de les persones que integren els equips.

Contacta amb nosaltres: info@neos-ca.ad